Háztartási méretű kiserőművek (HMKE)

Mire jó a napelem?

Hogy áramot termeljünk, vágja rá már az óvodás is

Azonban hogy saját háztartásunkat ellásuk elektromos energiával – lévén hogy mnapság még nem filléres beruházásról van szó, – éredemes már az első pillanatoban is szakember segítségét kérni.

Számos buktató elkerülhető, ha már a tervezés megkezdése előtt számba vesszük az építmény adottságait, mérlegeljük a lehetséges napelemek jellegét; polikristályos legyen, mono vagy esetleg amorf? Táblás napelemeket akarok, tartósineken, vagy tetőbe integráltat, esetleg napelemes cserepet ? Mire akarom az áramot használni ? Fűteni is akarok ? Van esetleg egy villanyautóm ?

A napelem alkalmas lehet az otthonunk teljes energia igényének megtermelésére.

Beruházás előtti tanácsadás

Bátran kérjünk tanácsot szakembertől, mielőtt bele vágunk. Vitassuk meg együtt, mit is szeretnénk, mi a célja a kiserőművünknek.

Azt is át kell gondolnunk, milyen kisegítő berendezésekre van szükségünk: akarunk-e hőszivattyút, telepítünk-e energiatárolót ? Van-e medencénk, tervezzük-e fűteni ?

Árajánlat – Tervezés – Kivitelezés

Kaptak már árajánlatot, azonnal, a weboldalon néhány adat megadásával ?

Nos, így csak megsaccolni lehet a költségvetést, hiszen ha tudjuk az éves fogyasztást, meghatározható, hogy ennyi áramot mekkora kiserőművel lehet előállítani, annak pedig Wattja XX Ft, és már el is kápráztattuk a megrendelőt szenzációsan olcsó ajánltunkkal

Az a célunk, hogy a legjobb ár-érték arányú rendszert telepítsük, amely a tulajdonos elképzeléseinek, és a helyszíni adottságoknak leginkább megfelel. Valljuk, hogy nem kerülhető el szerződés kötés előtt egy helyszíni találkozó, csak ezután kezdhető meg egy felelősség teljes tervezési munka, valamint nyújtható be az igénybejelentés az áramszolgáltató felé.